Nyfødt
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-11
1920x1280_2

Den ideelle tiden for nyfødtfotografering er mellom 5-14 dager. Da sover de ofte mye, er lettere å forme og har fortsatt nyfødtpreget vi ønsker å forevige. Men vi kan også ta bildene etter dette. Min stil er enkel og tidløs med fokus på babyen med diskre bruk av rekvisitter. Vi tar gjerne noen bilder av dere og eventuelle søsken sammen med barnet også. Jeg booker dere inn i kalenderen min med termindatoen deres, så avtaler vi tid for fotograferingen etter fødsel.

Inntil 4 timers fotografering.
Minimum 15 digitale filer
Bildene leveres i både farge og svart hvitt på nettgalleri og minnepen.

6000,-

Når bør vi bestille fotografering?

Det er lurt å bestille nyfødtfotografering i god tid i forveien slik at jeg holder av tid til dere i tiden etter fødsel. Har dere ikke bestilt før fødsel så vil jeg likevel gjøre mitt ytterste for å få plass til dere, men det er ikke alltid mulig på kort varsel.

Hvor lenge varer fotograferingen?

Jeg setter av 4 timer. Men det varierer hvor lang tid en nyfødfotografering tar.  Vi tar oss god tid til mating, bleieskift, kos og det som er nødvendig for å få den lille rolig og fornøyd.

Kan vi ta noen søsken og familiebilder også?

Vi tar gjerne noen bilder sammen med barnefar/medmor og eventuelt søsken til den lille hvis det er ønskelig. Vi pleier ofte å starte med dette.

Hvordan får vi bildene?

Dere får bildene levert i eget passordbeskyttet nettgalleri innen en uke og minnepen tilsendt i posten.

Bilderettigheter?

Dere får fri bruksrett til privat bruk, det vil si at dere kan dele bildene med venner og familie, i sosiale medier og fremkalle bildene der dere selv måtte ønske – på eget ansvar.