Nyfødt
Profesjonell fotograf i Sandnes med spesialisering for nyfødt, baby og gravid.
Nyfødtfotografering, babyfotografering, gravidfotografering, Sandnes
14229
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14229,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-13

Den ideelle tiden for nyfødtfotografering er mellom 5-10 dager. Da sover de ofte en del og har fortsatt nyfødtpreget vi ønsker å forevige. Men vi kan også ta bildene etter dette. Min stil er enkel og tidløs med fokus på babyen med diskre bruk av rekvisitter. Vi tar gjerne noen bilder av dere og eventuelle søsken sammen med barnet også. Jeg booker dere inn i kalenderen min med termindatoen deres, så avtaler vi tid for fotograferingen etter fødsel.

Inntil 4 timers fotografering.
De beste bildene fra fotograferingen (minimum 15 stk).
Bildene leveres i både farge og svart hvitt på nettgalleri og minnepen.
5500,-

Tidligere kunder får 20% rabatt.

Nyfødt-, baby og gravidfotografering

Når bør vi bestille nyfødtfotografering?

Det er lurt å bestille nyfødtfotografering i god tid før termin for å sikre seg plass. Da holder jeg av tid til dere i tiden rundt termin, så avtaler vi nærmere etter fødselen.

Hvor lenge varer fotograferingen?

En nyfødtfotografering varer som regel i 2-3 timer, noen ganger mindre og andre ganger trenger vi gjerne mer tid hvis den lille er litt urolig den dagen. Vi tar oss god til til mating, stell og kos underveis slik at det ikke blir en stressende opplevelse for dere og baby.

Kan vi ta søsken og familiebilder?

Vi tar gjerne noen søsken- og familiebilder også. Vi pleier ofte å starte med dette slik at søsken kan slappe av og leke etterpå eller dra videre med forelder eller lignende. Eventuelt kan de også komme til slutten hvis det passer bedre.

Hvordan får vi bildene?

Dere får bildene levert i eget passordbeskyttet nettgalleri og minnepen tilsendt i posten.

Hvordan betaler vi?

Dere vil få tilsendt en faktura i posten med 10 dagers forfall hvis ikke annet er avtalt. Det er også mulig å betale via vipps til min bedrift.

Bilderettigheter?

Dere får fri bruksrett til privat bruk, det vil si at dere kan dele bildene med venner og familie, i sosiale medier og fremkalle bildene der dere selv måtte ønske – på eget ansvar.