Babyfotografering

Babytiden går så fort og etterhvert er det bildene og minnene vi sitter igjen med. Alle aldre og milepæler har sin sjarm, fra de kan ligge i mageleie, sitte, stå og gå. Jeg fotograferer gjerne alt for dere; de nysgjerrige blikkene og personlighetstrekkene til barnet, de søte små hendene som utforsker og dere foreldre og søsken sammen med den lille – på en tidløs måte med fokus på barnet, øyeblikk og relasjonene.
Inntil 2 timers fotografering.
De beste bildene fra fotograferingen (minimum 15 stk).
Bildene leveres i både farge og svart hvitt på nettgalleri og minnepen.
5000,-

Tidligere kunder får 20% rabatt.
1500,- ekstra for utefotografering i tillegg til studio.

Det er lurt å bestille fotografering i god tid da kalenderen fort fylles opp og mange bestiller 4-10 måneder i forveien.

En babyfotografering varer som regel i 1 time, da er ofte den lille lei. Men vi rekker mye på den tiden – uten at det blir tidspress. Jeg setter dog alltid av god tid hvis det trengs.

Vi tar gjerne noen søsken- og familiebilder også. Vi pleier ofte å starte med dette slik at søsken ikke blir for utålmodige før bildene er tatt. Så kan de slappe av og leke etterpå.

Dere får bildene levert i eget passordbeskyttet nettgalleri og minnepen tilsendt i posten.

Dere vil få tilsendt en faktura i posten med 10 dagers forfall hvis ikke annet er avtalt.
Det er også mulig å betale via vipps til min bedrift.

Dere får fri bruksrett til privat bruk, det vil si at dere kan dele bildene med venner og familie, i sosiale medier og fremkalle bildene der dere selv måtte ønske – på eget ansvar.

Det er mulig å bestille flotte, høykvalitets produkter fra min hovedleverandør, Lundeby.
Dere kan velge blant; album, veggbilder i ramme, touchplate, treplater og minneboks for å nevne noen.  Ta gjerne kontakt hvis dette er av interesse, enten dere ønsker å bestille fra tidligere fotografering eller etter fotograferingen.

Ta gjerne kontakt hvis dere har spørsmål eller ønsker å bestille fotografering

Send