Fotograf Siri Frøiland | Nyfødt
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Det ideelle er å fotografere barnet fra det er 5-10 dager gammelt. Da sover barnet ofte mye og er lettere å forme inn i de ulike poseringene. Jeg booker dere inn i kalenderen min med termindatoen deres og holder av tid i ukene rundt termin slik at det bare er til å ta kontakt etter fødselen for å avtale tid for nyfødtfotograferingen nærmere. Fotograferingen vil være i mitt hjemmestudio hvor vi har god tilgang på naturlig lys og mange ulike bakgrunner og rekvisitter i jordfarger og duse pasteller alt etter ønske.

Inkludert ved nyfødtfotografering:
Inntil 4 timers fotografering i mitt studio.
Alle de beste bildene fra fotograferingen med et minimum på 15 stk.
Bildene fås på nettgalleri og minnepen.
Pris: 2500,- inkl.mva.

Inkludert ved gravid- og nyfødtfotografering:
1,5 times gravidfotografering på valgfritt sted.
Inntil 4 timers nyfødtfotografering i mitt studio.
Alle de beste bildene med et minimum på 15 stk fra hver fotografering.
Bildene fås på nettgalleri og minnepen.
Pris: 3800,- inkl.mva.

HVORDAN BESTILLER VI FOTOGRAFERING?

Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet på siden, mail eller facebooksiden min for å bestille fotografering.

KAN VI TA SØSKEN- OG FAMILIEBILDER?

Om ønskelig tar vi gjerne både søsken- og familiebilder under fotograferingen deres, uten ekstra kostnader. Men gi gjerne beskjed hvem som skal være med på fotograferingen på forhånd, slik at jeg kan forberede for dette.

HAR DU KLÆR VI KAN LÅNE I STUDIO?

Jeg har masse ulike rekvisitter, bakgrunner, saueskinn og strikkeklær til begge kjønn i jordfarger og duse pasteller. Samt blondebodyer, hårbånd, selebukser og annet til de små som dere kan låne til bildene.

BILDERETTIGHETER?

Dere får fri bruksrett til privat bruk. Med privat bruk menes deling på sosiale medier, med venner og familie og fremkalling hvor enn dere måtte ønske.
Men jeg beholder opphavsretten på bildene og forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring, konkurranser eller lignende.

NÅR OG HVORDAN MOTTAR VI BILDENE?

Dere får bildene levert på nettgalleri innen en uke fra fotograferingen. Dere vil også motta bildene på minnpen som dere får tilsendt i posten.

NÅR OG HVORDAN BETALER VI?

Dere vil få tilsendt faktura og minnepen i posten etter fotograferingen.
Det er også mulig å betale via Vipps til; Fotograf Siri Frøiland om ønskelig.