Fotograf Siri Frøiland | Gravid
494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-494,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Jeg fotograferer gravide i studio eller utendørs på valgfri lokasjon. Jeg har flere mammakjoler og klær beregnet for gravidfotografering som dere kan låne om ønskelig. Det er også mulig å ha med søsken til den lille og/eller barnefar på deler av fotograferingen.

Inkludert ved gravidfotografering:
Inntil 2 timers fotografering i mitt studio.
Alle de beste bildene fra fotograferingen med et minimum på 15 stk.
Bildene fås på nettgalleri og minnepen.
Pris: 2000,- inkl.mva.

Inkludert ved gravid- og nyfødtfotografering:
Inntil 2 timers gravidfotografering på valgfritt sted.
Inntil 4 timers nyfødtfotografering i mitt studio.
Alle de beste bildene med et minimum på 15 stk fra hver fotografering.
Bildene fås på nettgalleri og minnepen.
Pris: 3800,- inkl.mva.

HVORDAN BESTILLER VI FOTOGRAFERING?

Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet på siden, mail eller facebooksiden min for å bestille fotografering.

KAN VI TA SØSKEN- OG FAMILIEBILDER?

Om ønskelig tar vi gjerne noen bilder med søsken til den i magen og/eller barnefar. Gi gjerne beskjed på forhånd hvem som skal være med på fotograferingen så kan jeg forberede for dette.

SKAL VI HA MED OSS NOE?

Ta gjerne med dere rekvisitter til fotograferingen, som f.eks; ultralydbilder, barnets første bamse, leke, klesplagg eller annet som dere ønsker å ha med på fotograferingen.

HAR DU KLÆR TIL GRAVIDFOTOGRAFERING?

Jeg har gravidkjoler beregnet for gravidfotografering, i tillegg til kimonoer og annet i bl.a svart, hvitt, rosa og burgunder, både med og uten splitt over magen. Jeg kan også spesialbestille kjole dersom du har andre fargeønsker, men gi gjerne beskjed 4-5 uker i forveien så den kommer frem i tide til fotograferingen.

BILDERETTIGHETER?

Dere får fri bruksrett til privat bruk. Med privat bruk menes deling på sosiale medier, med venner og familie og fremkalling hvor enn dere måtte ønske.
Men jeg beholder opphavsretten på bildene og forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring, konkurranser eller lignende.

NÅR OG HVORDAN MOTTAR VI BILDENE?

Dere får bildene levert på nettgalleri innen en uke fra fotograferingen. Dere vil også motta bildene på minnpen som dere får tilsendt i posten.

NÅR OG HVORDAN BETALER VI?

DERE VIL FÅ TILSENDT EN FAKTURA SAMMEN MED MINNEPENNEN DERES ETTER FOTOGRAFERINGEN. FAKTURAEN HAR NORMALT 10 DAGERS FORFALL MED MINDRE ANNET ER AVTALT. DET ER OGSÅ MULIG Å BETALE MED VIPPS TIL BEDRIFTEN MIN DERSOM DERE ØNSKER DET. NØDVENDIG INFORMASJON FØLGER MED MINNEPEN OG ER TILGJENGELIG I STUDIO.