Fotograf Siri Frøiland | Bryllup
499
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-499,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Bryllupsdagen er en av de største dagene i livet. En dag fylt av spenning, forventninger, kjærlighet og glede. Jeg blir med dere for å forevige alt i fra store og små øyeblikk og detaljer fra dagen.

Inkludert ved halvdag:
Planleggingsmøte
Kjærestefotografering
7 timers fotografering
Minimum 300 bilder
Pris: 12000,- inkl.mva.

Inkludert ved vielse og portrett:
Planleggingsmøte
Kjærestefotografering
Inntil 3 timers fotografering
Minimum 150 bilder
Pris: 7000,- inkl.mva.

HVORDAN BESTILLER VI FOTOGRAFERING?

Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet på siden, mail eller facebooksiden min for å bestille fotografering.

ER DET MULIG Å BESTILLE HELDAGSFOTOGRAFERING?

I 2018 tilbyr jeg dessverre kun halvdag- eller vielse og portrett.

NÅR KAN VI MØTES?

Vi møtes gjerne for en uformell kjærestefotografering og/eller møte i forkant av bryllupet for å prate mer om deres planer og ønsker for bryllupsfotograferingen.

HVOR LANG TID BØR VI HOLDE AV TIL PORTRETTFOTOGRAFERINGEN?

Dere bør holde av 1,5-2 timer til portrettfotograferingen alt etter hvor langt det er til ønsket lokasjon og hvor mange lokasjoner dere ønsker å fotograferes ved. Noen ganger kan det også være lurt å sette av lenger tid dersom det går mye tid til kjøring. Ta gjerne kontakt dersom dere lurer på hvor mye tid dere bør sette av.

HVOR BØR VI TA PORTRETTBILDENE?

Fine steder å ta bildene kan være i en skog/park, strand, eng eller andre fine naturområder. Ta gjerne kontakt dersom dere ønsker spesifikke forslag for deres bryllupsfotografering.

HVA GJØR VI DERSOM DET REGNER?

Dersom det skulle regne på dagen deres kan det være lurt å ha med paraplyer og gode sko som tåler fuktighet. Jeg har også bryllupsparaplyer dere kan låne om ønskelig. Vi pleier gjerne å avtale en back-up plan i forkant av bryllupet. Kanskje kan vi ta bildene i en skog eller ved en lokasjon med tak og litt ly for regnet. Det kan også være et alternativ å ta noen av bildene innendørs. F.eks ved festlokalet deres dersom det er mulig og ønskelig. Bildene blir like fine uansett vær, da det handler om dere to sammen.

BILDERETTIGHETER?

Dere får fri bruksrett til privat bruk. Med privat bruk menes deling på sosiale medier, med venner og familie og fremkalling hvor enn dere måtte ønske.
Men jeg beholder opphavsretten på bildene og forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring, konkurranser eller lignende.

NÅR OG HVORDAN MOTTAR VI BILDENE?

Dere får bildene levert på nettgalleri innen en uke fra fotograferingen. Dere vil også motta bildene på minnpen som dere får tilsendt i posten.

NÅR OG HVORDAN BETALER VI?

Dere vil få tilsendt en faktura sammen med minnepennen deres etter fotograferingen. Fakturaen har normalt 10 dagers forfall med mindre annet er avtalt.