Fotograf Siri Frøiland | Baby og barn
491
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-491,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Jeg fotograferer babyer og barn i studio eller utendørs på valgfri lokasjon

Inkludert ved baby- og barnefotografering:
Inntil 1,5 times fotografering i mitt studio eller utendørs.
Alle de beste bildene fra fotograferingen med et minimum på 15 stk.
Bildene fås på nettgalleri og minnepen.
Pris: 1700,- inkl.mva.

HVORDAN BESTILLER VI FOTOGRAFERING?

Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet på siden, mail eller facebooksiden min for å bestille fotografering.

KAN VI TA SØSKEN- OG FAMILIEBILDER?

Om ønskelig tar vi gjerne både søsken- og familiebilder under fotograferingen deres, uten ekstra kostnader. Men gi gjerne beskjed hvem som skal være med på fotograferingen på forhånd, slik at jeg kan forberede for dette.

SKAL VI HA MED OSS NOE?

Ta gjerne med dere flere klesskift til barnet/barna dersom dere ønsker å prøve flere antrekk. Ellers er det bare til å ta med en bamse, leke eller andre rekvisitter som dere ønsker å ha med på noen av bildene.

HAR DU KLÆR VI KAN LÅNE I STUDIO?

Jeg har klær til begge kjønn i studio, men gi gjerne beskjed på forhånd dersom dere ønsker å låne klær for å være sikker på at jeg har riktig størrelse. Jeg har tyllskjørt, kjoler, hårbånd og strikkeklær til jenter. Til gutter har jeg ulike selebukser, gensere, sixpence luer og strikkeklær.

HVILKE REKVISITTER HAR DU?

Jeg har saueskinn og tepper, trekasser, kurver, sinkbaljer, gåbil og andre rekvisitter til bildene i studio.

BILDERETTIGHETER?

Dere får fri bruksrett til privat bruk. Med privat bruk menes deling på sosiale medier, med venner og familie og fremkalling hvor enn dere måtte ønske.
Men jeg beholder opphavsretten på bildene og forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring, konkurranser eller lignende.

NÅR OG HVORDAN MOTTAR VI BILDENE?

Dere får bildene levert på nettgalleri innen en uke fra fotograferingen. Dere vil også motta bildene på minnpen som dere får tilsendt i posten.

NÅR OG HVORDAN BETALER VI?

DERE VIL FÅ TILSENDT EN FAKTURA SAMMEN MED MINNEPENNEN DERES ETTER FOTOGRAFERINGEN. FAKTURAEN HAR NORMALT 10 DAGERS FORFALL MED MINDRE ANNET ER AVTALT. DET ER OGSÅ MULIG Å BETALE MED VIPPS TIL BEDRIFTEN MIN DERSOM DERE ØNSKER DET. NØDVENDIG INFORMASJON FØLGER MED MINNEPEN OG ER TILGJENGELIG I STUDIO.