Det ideelle er å ta nyfødtbildene når barnet er mellom 5-10 dager. Da sover barnet ofte tyngre og lengre og er lett å forme. Jeg booker dere inn i kalenderen min med termindatoen deres og holder av tid til dere i tiden rundt termin slik at det bare er til å ta kontakt etter fødselen for å avtale tid nærmere. Nyfødtfotograferingen vil være i mitt studio hvor vi har god tilgang på naturlig lys og mange ulike bakgrunner og rekvisitter til den lille. Under fotograferingen vil barnets sikkerhet være mitt hovedfokus og det vil derfor alltid være en støttende hånd like ved babyen og alt vil være på barnets premisser.

nyfdt
nyfdt_2

Alle de beste bildene fra fotograferingen med et minimum på 15 stk
Inntil 4 timers fotografering i mitt studio
Bildene leveres i både farge og svart hvitt på nettgalleri og minnepen
Vi tar gjerne søsken/familiebilder også

4600,- inkl.mva

Tidligere kunder får alltid 20% rabatt på neste fotografering.
Ved eventuelle prisendringer gjelder prisen ved bestillingstidspunktet.

Hvordan bestiller vi nyfødtfotografering?

Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet på siden her, på facebooksiden min eller direkte på mail: siri.froiland@live.com.
Jeg booker dere inn med termindatoen og holder av tid til dere i tiden rundt termin.

Kan vi ta søsken- og familiebilder?

Ja, vi tar gjerne noen søsken- og familiebilder også dersom dere ønsker det (uten ekstra kostnad). Vi pleier ofte å enten begynne eller avslutte med dette. Noen ganger passer det gjerne bedre at søsken får vente et annet sted imens. Men de er velkomne til å være i studio under fotograferingen og. Dere kjenner deres barn best.

Hvor lang tid tar fotograferingen?

Nyfødtfotografering tar som regel mellom 2-3 timer alt etter hvor godt den lille sover og hvor mye forskjellig vi prøver. Som regel prøver vi 3-4 ulike oppsett.

Har du rekvisitter til bildene?

Jeg har masse ulike tepper og saueskinn i duse pasteller og jordfarger. Jeg har også masse strikkeklær til både jenter og gutter, tyllskjørt, bleietruser og hårbånd. Samt andre rekvisitter barnet kan ligge på som trekasser, kurver osv. alt etter ønske.

Skal vi ha med oss noe?

Dere kan gjerne ta med egne strikkeklær, hårbånd, bamser, pledd eller lignende om dere har noe eget dere ønsker å ha på bildene.

Bilder og rettigheter

Dere får fri bruksrett til privat bruk. Men jeg beholder opphavsretten på bildene og forbeholder meg retten til å benytte bildene til egen markedsføring eller konkurranser. Det vil dog alltid være en profesjonell ramme rundt bruken av bildene og kundene vil behandles med respekt.

Hvordan og når betaler vi?

Jeg sender ut faktura i posten etter fotograferingen sammen med minnepennen dere får bildene levert på. Det er også mulig å vippse til min bedrift (Fotograf Siri Frøiland) etter fotograferingen dersom det er ønskelig.

Kontakt

Ta gjerne kontakt dersom dere lurer på noe eller ønsker å bestille fotografering!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search